Partner
profiel
Partner login

  • Nieuws

Laatste nieuws
22 Januari 2016 | Sator kiest voor Indicium voor het nieuwe wifi-netwerk

Het afgelopen jaar heeft Indicium bij Sator een nieuw wifi-design geïmplementeerd waarbij Sator koos voor de nieuwe VX9000 virtuele controller van Zebra.

22 Juli 2015 | Gratis WiFi op Zwarte Cross door Zebra & Indicium

Onbereikbaar zijn op een festival is bij Zwarte Cross niet aan de orde. Het festival in Lichtenvoorde biedt bezoekers komend weekeinde (24, 25 & 26 juli) gegarandeerd gratis WiFi.

18 Mei 2015 | Onsite check-in oplossing evenementen

Organiseert u weleens een beurs, congres of (ander) evenement en bent u op zoek naar een registratie- en printoplossing? Dan is onze onsite oplossing wellicht heel interessant. Hiermee zorgt u voor een vlotte start met een goede onsite registratie bij de aanvang van het evenement. Zo weet u precies welke deelnemers aanwezig zijn. Kies zelf de hoeveelheid stations waaraan uw deelnemers zich kunnen inchecken en waar direct een persoonlijke badge wordt geprint.http://indicium.nl/nl/uploads/headers/Oplossingen - news.jpg 22 Juli 2015 | Gratis WiFi op Zwarte Cross door Zebra & Indicium

Onbereikbaar zijn op een festival is bij Zwarte Cross niet aan de orde. Het festival in Lichtenvoorde biedt bezoekers komend weekeinde (24, 25 & 26 juli) gegarandeerd gratis WiFi.

De Zwarte Cross is het eerste festival van een dergelijke grootte dat deze dienst gratis aanbiedt aan al zijn gasten. Zebra heeft Indicium in de arm geslagen het draadloze netwerk volledig in te richten.

Op het gehele festivalterrein, ruim 200 voetbalvelden groot (145 hectare), zal er een gratis WiFi-verbinding worden aangeboden voor de 65.000 daggasten. Daardoor kan iedereen bereikbaar zijn, in ieder geval per Whats App, en filmpjes en foto’s posten & delen via social media.

Bookmark and Share