Partner
profiel
Partner login

  • Nieuws

Laatste nieuws
22 Januari 2016 | Sator kiest voor Indicium voor het nieuwe wifi-netwerk

Het afgelopen jaar heeft Indicium bij Sator een nieuw wifi-design geïmplementeerd waarbij Sator koos voor de nieuwe VX9000 virtuele controller van Zebra.

22 Juli 2015 | Gratis WiFi op Zwarte Cross door Zebra & Indicium

Onbereikbaar zijn op een festival is bij Zwarte Cross niet aan de orde. Het festival in Lichtenvoorde biedt bezoekers komend weekeinde (24, 25 & 26 juli) gegarandeerd gratis WiFi.

18 Mei 2015 | Onsite check-in oplossing evenementen

Organiseert u weleens een beurs, congres of (ander) evenement en bent u op zoek naar een registratie- en printoplossing? Dan is onze onsite oplossing wellicht heel interessant. Hiermee zorgt u voor een vlotte start met een goede onsite registratie bij de aanvang van het evenement. Zo weet u precies welke deelnemers aanwezig zijn. Kies zelf de hoeveelheid stations waaraan uw deelnemers zich kunnen inchecken en waar direct een persoonlijke badge wordt geprint.http://indicium.nl/nl/uploads/headers/Oplossingen - news.jpg 22 Januari 2016 | Sator kiest voor Indicium voor het nieuwe wifi-netwerk Het afgelopen jaar heeft Indicium bij Sator een nieuw wifi-design geïmplementeerd waarbij Sator koos voor de nieuwe VX9000 virtuele controller van Zebra. Wij mochten u meenemen achter de schermen bij Sator door het schrijven van een business case. 

Lees nu de business case: Sator kiest voor Indicium voor het nieuwe draadloze netwerk
Bookmark and Share