Partner
profiel
Partner login

  • Nieuws

Laatste nieuws
04 April 2020 | ICT & Logistiek 2020

Op 4 en 5 november 2020 is Indicium te vinden op de ICT & Logistiek in de Jaarbeurs Utrecht.

04 April 2020 | Mobiele hardware huren bij Indicium

Wanneer u flexibiliteit wilt hebben om extra apparatuur in te zetten, maar geen hoge investeringskosten wilt, kies dan voor huren bij Indicium.03 April 2020 | Maatregelen COVID-19

Om de verspreiding van het Coronavirus te beperken heeft de overheid op 15 maart maatregelen uitgevaardigd. Wat betekent dit precies voor de dienstverlening van Indicium?http://indicium.nl/nl/uploads/headers/Oplossingen - news.jpg 03 April 2020 | Maatregelen COVID-19

Om de verspreiding van het Coronavirus te beperken heeft de overheid op 15 maart maatregelen uitgevaardigd. Wat betekent dit precies voor de dienstverlening van Indicium?

Binnen Indicium hebben wij onze bedrijfsvoering aangepast naar de richtlijnen van het RIVM.
Een deel van ons personeel werkt vanuit huis en voor de medewerkers die op kantoor aanwezig zijn, hebben wij maatregelen getroffen om het contact met anderen te beperken.

Ondanks deze maatregelen doen wij er alles aan om u de service te blijven verlenen die u van ons gewend bent.
De verkoopafdeling is bereikbaar voor offerte aanvragen en bestellingen. Bezoeken van onze accountmanagers worden in ieder geval uitgesteld tot na 28 april.

Verkoopafdeling
Tel: 0180 646 545
E-mail: verkoop@indicium.nl

Onze helpdesk is tijdens kantooruren geopend, wij streven ernaar om -waar mogelijk- enkel remote support te bieden.
Alle onderhoudscontracten blijven gehandhaafd. Indien er support buiten kantooruren in het onderhoudscontract is opgenomen, blijven wij dit uitvoeren zoals overeengekomen.
In geval van storingen die niet remote kunnen worden opgelost én noodzakelijk zijn voor de continuiteit van vitale processen, maken wij hierop een uitzondering. Vanzelfsprekend nemen wij de richtlijnen die door het RIVM zijn voorgeschreven hierbij in acht.

Helpdesk
Tel: 0180 646 540
E-mail: helpdesk@indicium.nl

Wij wensen iedereen veel sterkte en succes in de komende periode!

Bookmark and Share