Partner
profiel
Partner login

  • Nieuws

Laatste nieuws
04 April 2020 | ICT & Logistiek 2020

Op 4 en 5 november 2020 is Indicium te vinden op de ICT & Logistiek in de Jaarbeurs Utrecht.

04 April 2020 | Mobiele hardware huren bij Indicium

Wanneer u flexibiliteit wilt hebben om extra apparatuur in te zetten, maar geen hoge investeringskosten wilt, kies dan voor huren bij Indicium.03 April 2020 | Maatregelen COVID-19

Om de verspreiding van het Coronavirus te beperken heeft de overheid op 15 maart maatregelen uitgevaardigd. Wat betekent dit precies voor de dienstverlening van Indicium?http://indicium.nl/nl/uploads/headers/Oplossingen - news.jpg 04 April 2020 | Mobiele hardware huren bij Indicium Piekperiodes, kortdurende projecten, inventarisaties of een evenement. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij u tijdelijk behoefte kunt hebben aan extra mobiele apparatuur.

Wanneer u wel de flexibiliteit wilt hebben om extra apparatuur in te zetten, maar geen hoge investeringskosten, kies dan voor huren bij Indicium.
Wij beschikken over een breed assortiment aan mobiele computers, barcodescanners en labelprinters beschikbaar voor verhuur.
Mobiele computers maken wij gebruiksklaar met de juiste instellingen en applicaties, zodat u er direct mee aan de slag kunt. 

Wij verhuren onze apparatuur per week, maand of een vooraf afgesproken periode.
Heeft u de hardware toch nog langer nodig? Geen probleem, u kunt de huur net zo lang door laten lopen als u wenst.

Geïnteresseerd in een tijdelijke oplossing?
Neem contact met ons verkoopteam via verkoop@indicium.nl of 0180 646 545.
Bookmark and Share