Diensten

Advies / consultancy

Onze ervaren consultants begrijpen uw uitdagingen en geven een passend advies hoe u uw logistieke processen kunt optimaliseren.

Wij optimaliseren uw logistieke processen

Indicium is gespecialiseerd in het automatiseren van logistieke bedrijfsprocessen. Onze ervaren consultants begrijpen uw uitdagingen en geven advies hoe u uw logistieke processen kunt optimaliseren.

Heeft u een lastig vraagstuk op dit gebied? Schakel onze consultants in voor:

 • Advies
 • Ontwerpen en implementeren van AutoID oplossingen
 • Ontwerpen en implementeren van IT infrastructuur
 • Analyse logistieke bedrijfsprocessen
 • IT support
 • Demonstraties
 • Trainingen

AutoID consultancy

De oplossingen die wij bieden zijn veelal gebaseerd op automatische identificatie (AIDC).  Hierbij moet u denken aan barcodesystemen, RFID en (draadloze) netwerken. Ons team van specialisten kan u adviseren hoe u middels automatische identificatie uw processen zo efficiënt mogelijk in kunt richten. Wij ontwerpen de oplossing en begeleiden de implementatie en integratie met uw WMS/ERP systeem of software-applicatie.

Netwerk consultancy

Een essentieel onderdeel van bijna elke organisatie is de IT infrastructuur. Netwerken worden steeds complexer terwijl onderwerpen als performance en security almaar belangrijker worden. Indicium is specialist op het gebied van (draadloze) netwerken en kan u hierin uitstekend adviseren en een passende oplossing leveren, implementeren en ondersteunen.

 • Ervaren consultants
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke aanpak
 • Merkonafhankelijk
Trainingen

SOTI MobiControl

SOTI is marktleider op het gebied van Enterprise Mobility Management (EMM) oplossingen. Met MobiControl kunt u vanuit één portaal uw gehele installed base beheren. Met een  SOTI MobiControl training van Indicium maakt u kennis met de software en leren wij u de belangrijkste functionaliteiten.

Trainingen

Systeemintroductie

Speciaal voor operators die gaan werken met nieuwe hard- en software, kunnen wij op locatie een introductietraining verzorgen. Onder begeleiding maken de operators kennis met het nieuwe systeem en eventuele vragen worden direct beantwoord. Zo gaan uw operators succesvol van start.

Vertel ons uw uitdaging

Software consultancy

Een belangrijk aspect binnen het automatiseringsproject is de software. Wanneer u nog geen passende oplossing heeft gevonden, kan Indicium hierin adviseren. Wij werken nauw samen met verschillende softwareleveranciers en ontwikkelen daarnaast maatwerk software-applicaties en middleware. Onze specialisten denken graag met u mee over een passende oplossing.

Trainingen

Om succesvol van start te gaan met uw nieuwe systeem, verzorgen wij onsite trainingen. Door middel van training leren uw operators omgaan met nieuwe hardware en software, dit verhoogt de gebruikersacceptatie. Ook verzorgen wij trainingen voor uw IT afdeling om alle ins- en outs van nieuwe (beheer)software te leren. Denk hierbij aan Enterprise Mobility Management of netwerkbeheer.

Advies nodig?

Kees Brouwer

Systems Engineer +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail