Diensten

Software ontwikkeling

Voor het automatiseren van specifieke bedrijfsprocessen biedt Indicium maatwerk software oplossingen

Software ontwikkeling

Als system integrator weten wij als geen ander dat logistieke bedrijfsprocessen soms lastig te automatiseren zijn met standaard software. Maatwerk software biedt bij zulke specifieke vraagstukken de oplossing. Indicium ontwikkelt maatwerk applicaties die naadloos aansluiten op uw logistieke bedrijfsprocessen en integreren deze met de mobiele hardware.

Middleware

Wanneer u gebruik maakt van meerdere systemen en deze wilt koppelen, is een middleware applicatie de oplossing. Indicium heeft een reeds ontwikkeld middleware platform, bestaande uit verschillende logistieke en administratieve modules. Ook biedt de middleware de mogelijkheid tot het aansturen van handterminals, labelprinters en andere industriële apparatuur zoals weegschalen en PLC’s. Onze middleware is eenvoudig te koppelen met andere systemen en office omgevingen.

De middleware is eenvoudig door te ontwikkelen en in uw omgeving te implementeren.

Maatwerk applicaties

Indicium ontwikkelt (web)applicaties voor het automatiseren van logistieke bedrijfsprocessen. Omdat het maatwerk betreft, sluit de software naadloos aan op uw processen en zijn er geen beperkingen. Wij hebben ruimte ervaring met integraties tussen verschillende bedrijfssystemen zoals Microsoft Dynamics, Exact Online, SAP en Oracle. Al uw wensen en behoeften kunnen in de applicatie worden verwerkt. Daarnaast is onze maatwerk software schaalbaar en kan mee blijven groeien en veranderen met uw organisatie.

Waar mogelijk maken wij bij de ontwikkeling van maatwerk applicaties gebruik van bouwstenen/modules uit onze bestaande Opt1mus en OrdinO oplossingen. Zo kunnen we de kosten van maatwerk software laag houden.

  • Ervaren ontwikkelaars
  • Koppelingen met externe systemen
  • Database-integratie
  • Planmatige aanpak
Bestaande Software oplossingen

Opt1mus

Opt1mus is een modulair Warehouse Management Systeem (WMS), ontwikkeld door Indicium. Dit softwarepakket bestaat uit verschillende modules die los van elkaar te gebruiken zijn. Tevens zijn alle modules aan te passen aan uw wensen en eisen, wat Opt1mus een goede basis maakt voor een maatwerk oplossing.

Bestaande Software oplossingen

OrdinO

Een van de software systemen die Indicium reeds ontwikkeld heeft is OrdinO. Met dit modulaire softwarepakket is het mogelijk om uw bedrijfssysteem (bijv. SAP, Exact, Microsoft Dynamics of Oracle) te koppelen aan een mobiele applicatie. Geschikt voor vertegenwoordigers of bezorgers en op maat aan te passen aan uw wensen.

bestaande Software oplossingen

TicketControl

TicketControl is een ticket controle systeem, ontwikkeld door Indicium. Met TicketControl kunnen verkochte tickets online en realtime worden gecontroleerd op de locatie van het evenement. TicketControl is geschikt voor evenementen van 500 – 100.000 bezoekers en is te koppelen aan vrijwel elk e-ticketing  verkoopsysteem.

Software die naadloos aansluit

Onze aanpak

Een softwareontwikkelingstraject starten wij met een uitgebreide analyse. Zodra wij het gehele proces in kaart hebben gebracht en alle vereisten zijn helder, maken wij een functioneel ontwerp ter goedkeuring. Aan de hand van het functionele ontwerp wordt een start gemaakt met de ontwikkeling, waarbij de klant nauw wordt betrokken. Vervolgens komt er een test-fase, waarin onze helpdesk de nodige support biedt totdat u helemaal tevreden bent. Eventuele aanpassingen zullen worden doorgevoerd en

indien gewenst is de software in volgende fasen verder door te ontwikkelen.

Modulaire opbouw

De software die wij ontwikkelen is modulair opgebouwd. Dit houdt in dat extra modules/functionaliteiten later toe kunnen worden gevoegd aan de software en dat de mogelijkheid bestaat om door de ontwikkelen op de bestaande software. Zo bieden we een slimme, flexibele en schaalbare oplossing.

Meer weten over de mogelijkheden?

Hans Nolen

Directeur +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail