Over Indicium

Indicium levert oplossingen voor mobiele dataverwerking, veelal gebaseerd op automatische identificatie (AIDC) zoals barcode, RFID en Voice. Een concept dat veel tijd bespaart en dat de kwaliteit van logistieke processen aanzienlijk verhoogt.

 

Een duidelijke visie op mobile computing

Indicium BV bestaat ruim 20 jaar en levert met een team van specialisten, in nauwe samenwerking met de fabrikanten en eventuele partners, oplossingen voor de supply chain. Daarbij wordt gebruik gemaakt van diverse combineerbare technologieën en diensten.

”Samenwerking met Indicium leidt tot een hogere mate van efficiency en tot een substantiële reductie van fouten. Dat tilt de prestatie van uw eigen organisatie naar een hoger niveau”.

Met een duidelijke visie op het gebied van mobile computing richten wij ons op het optimaliseren en beheersbaar maken van logistieke processen. Wij doen dat middels het conceptmatig vervaardigen en implementeren van (draadloze) netwerken inclusief hardware, software en diensten, waarbij professionaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Onze garanties

Indicium onderscheidt zich door zijn brede kennis en kunde


Hans Nolen – Indicium BV

Indicium is trots op zijn ruime portfolio, die het bedrijf door de jaren heen heeft opgebouwd. De kennis, die altijd nodig is geweest in elk project, maakt dat Indicium vandaag de dag een zeer betrouwbaar bedrijf is op het gebied van Enterprise Mobility.

Indicium onderscheidt zich in de markt door zijn brede kennis en kunde op het gebied van uiteenlopende draadloze netwerken. Zo heeft Indicium B.V. in 2012 met trots de ‘Motorola Most Innovative Wireless Solution’ award in ontvangst mogen nemen. Onze gespecialiseerde ontwerpers ontwerpen de meest efficiënte en doeltreffende oplossingen, waarbij functionaliteit en flexibiliteit centraal staan.

Van kleinschalige bedrijven tot internationale marktleiders: Indicium weet op elk vraagstuk een geschikte oplossing te presenteren en deze met succes door te voeren. Zo implementeert Indicium vandaag de dag onder andere grote draadloze infrastructuren voor de grootste fabrikant van hijswerk en liftwerk ter wereld en levert het verschillende mobiele oplossingen voor beveiligingsbedrijven en transportbedrijven. Tevens beschikt Indicium over de kennis en mogelijkheden voor (logistieke) vraagstukken in de verschillende sectoren zoals AGF, (logistieke) dienstverleners en havenbedrijven. Kortom: overal waar geregistreerd, geïdentificeerd en wireless netwerken nodig zijn, biedt Indicium een Enterprise Mobility Solution.

Bekijk onze cases

Alle Case studies
Combined Cargo Terminals zet 4G tablets in
Global Wireless Infrastructuur voor transportbedrijf Mammoet
Sator verhoogt efficiency met de Zebra TC8000

Onze Partners

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo