Technologieën

Labels & Supplies

Indicium is specialist op het gebied van labels & supplies en kan u helpen het juiste label voor uw toepassing te vinden.

Het juiste label selecteren

Wij weten dat het selecteren van een label een grote uitdaging kan zijn. Welk label voor uw toepassing geschikt is, is van vele (omgevings)factoren afhankelijk. Voor elk vraagstuk weten wij een passende oplossing te bieden. Onze specialisten denken met u mee en zullen u een deskundig advies geven.

Standaard etiketten

Indicium beschikt over een breed assortiment aan etiketten die standaard uit voorraad leverbaar zijn. De standaard labels zijn blanco (onbedrukt) en in vaste formaten. De standaard labels zijn leverbaar in verschillende materialen en met diverse belijmingen. Denk hierbij aan direct thermische labels of thermisch transfer, papieren labels of kunststof labels, eenvoudig verwijderbare labels of juist met een extra sterke belijming. Welk label wij adviseren is afhankelijk van uw toepassing.

Maatwerk etiketten

Naast het grote gamma aan standaard etiketten, bieden wij ook maatwerk etiketten aan. Hierbij kunnen wij alle beschikbare materialen in elk gewenst formaat leveren. Ook in dit geval heeft u keuze uit de printtechnieken direct thermisch of thermisch transfer, de materialen papier en kunststof en de gewenste kleefkracht.

Daarnaast zijn alle maatwerk etiketten zowel blanco als voorbedrukt te bestellen. Labels kunnen in full color worden voorbedrukt, waarbij wij gebruik maken van flexo druk of digitale druk. Welke druktechniek wij adviseren is afhankelijk van het vraagstuk.

Maatwerk labels leveren we in kleine en grote oplages. Hierbij hanteren wij een staffelkorting. Hoe groter de aantallen, hoe lager de prijs per 1000 stuks.

  • Deskundig advies
  • Altijd een passende oplossing
  • Marktconforme prijzen
  • Hoge kwaliteit
Labels & Supplies

Zelfklevende etiketten

Indicium biedt zelfklevende labels voor alle mogelijke toepassingen. Dit kunnen direct thermische verzendlabels zijn, maar ook productlabels voor gebruik in vrieshuizen of andere extreme (weers)omstandigheden. Onze zelfklevende etiketten zijn blanco of voorbedrukt verkrijgbaar.

Labels & Supplies

Niet zelfklevende etiketten

Naast zelfklevende etiketten leveren wij ook niet zelfklevende etiketten. Dit zijn kaarten of badges zonder belijming die met een labelprinter te bedrukken zijn. Denk hierbij aan kistkaarten/kratkaarten voor de AGF sector, toegangsbadges voor evenementen en prijstags.

Labels & Supplies

Polsbandjes

Indicium levert ID polsbandjes voor patiëntidentificatie in de zorg. De polsbandjes kunnen veilig en snel met een direct thermische labelprinter worden geprint, zo blijven er geen persoonsgegevens achter op het ribbon. De polsbandjes zijn van hoge kwaliteit en er is rekening gehouden met het draagcomfort. De bandjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar, ook voor de allerkleinste patiënten.

Vertel ons uw uitdaging en wij zoeken een oplossing voor u

Ribbons

Naast de etiketten leveren wij ook ribbons voor het bedrukken van thermisch transfer labels. Hierbij houden wij rekening met het type label dat u gebruikt en afhankelijk daarvan zullen wij een wax, wax-resin of een resin inktlint adviseren voor de beste afdruk. Alle inktlinten zijn in verschillende lengtes en breedtes verkrijgbaar voor zowel industriële als desktop labelprinters.

Advies

Vertel ons wat uw uitdaging is en onze ervaren medewerkers zullen in overleg met u zoeken naar een passende oplossing voor uw vraagstuk.
Zodra wij een passende oplossing hebben gevonden sturen wij u, indien gewenst, eerst een sample zodat u het geadviseerde label eerst uitvoerig kunt testen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Sanne Koppenaal

Inside Sales +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail