Diensten

Beheer

Het beheren van apparatuur is een complexe en tijdrovende taak. Of u dit nu in eigen hand houdt of liever uitbesteedt, Indicium biedt de mogelijkheid die bij u past.

Eenvoudig beheer, vanuit één portaal

Beheer mobiele computers

Het beheren van mobiele computers kan een tijdrovende taak zijn. Zeker wanneer het om grote aantallen mobiele computers gaat of als deze over meerdere vestigingen verspreid zijn.

Met een Mobile Device Management tool kunt u al uw mobiele computers eenvoudig op afstand beheren. Hiermee heeft u vanuit één overzicht de controle over al uw apparatuur, denk hierbij aan:

 • Uitrollen van software updates
 • Applicatie upgrades
 • Wijzigen van instellingen (configuratie)
 • Aanpassingen aan de gebruikersrechten en het beveiligingsbeleid
 • Rapportages over de devices
 • Het gedrag van de gebruiker inzien
 • Tracking van de locatie van het apparaat
 • Service & support op afstand, ook door Indicium

Beheer draadloos netwerk

Of u uw draadloos netwerk in eigen beheer wilt houden of het beheer uit wilt besteden, Indicium biedt de mogelijkheid die bij u past.

Eigen beheer
Met onze WLAN oplossingen kunt u eenvoudig uw gehele netwerk beheren vanuit één centrale omgeving, lokaal of vanuit de cloud. Bij vragen staat onze helpdesk altijd voor u klaar. Wij bieden voor ondersteuning diverse onderhoudscontracten aan. Naast dat u kosteloos gebruik kunt maken van onze helpdesk, heeft u recht op updates voor het netwerk  en voeren wij periodiek een  healthcheck uit.

Wireless-As-A-Service (WAAS)
Wanneer u het beheer liever niet in eigen hand heeft, kunt u kiezen voor Wireless-As-A-Service. Het beheer wordt dan uitgevoerd door Indicium, waarbij wij het netwerk actief monitoren en up-to-date houden. Zo heeft u altijd een optimaal functionerend netwerk en wordt u volledig ontzorgd.

 • Slimme beheertools
 • Centraal beheer
 • End-to-end inzicht
 • Professionele ondersteuning
 • Efficiënt
 • Kostenbesparend
EMM software

SOTI MobiControl

Met SOTI MobiControl kunt u vanuit één overzicht eenvoudig al uw devices beheren, beveiligen en monitoren. De software is compatibel met Android, Windows, iOS, macOS en Linux.

Netwerkbeheer software

Cisco Meraki

Cisco Meraki is een van de marktleiders op het gebied van cloud managed Wi-Fi oplossingen. Het Meraki dashboard biedt uitgebreide tools voor visibility, analytics, security en troubleshooting.

Netwerkbeheer software

ExtremeCloudIQ

ExtremeCloudIQ is een end-to-end Network Management applicatie van Extreme Networks. Met deze innovatieve software beheert u uw gehele infrastructuur eenvoudig vanuit de cloud.

Tools voor eenvoudig netwerkbeheer

Beheer vast netwerk

Eigen beheer
Het beheren van complexe ICT-infrastructuren is een verantwoordelijke taak. Om dit goed uit te kunnen voeren, bieden wij diverse Network Management tools waarmee u uw gehele infrastructuur kunt beheren, van het datacenter tot de netwerk-edge. Middels deze Network Management tools heeft u vanuit één portaal controle en inzicht in uw gehele vaste en draadloze netwerk.

Beheer door Indicium
Het kan voorkomen dat uw eigen netwerkbeheerders tegen problemen aanlopen en niet over de benodigde kennis of ervaring beschikken om deze te verhelpen. In dat geval kan Indicium ondersteuning bieden in de vorm van derdelijns support. Wij beheren dan samen met uw eigen IT medewerkers uw infrastructuur. De contracten die wij aanbieden zijn tijdens kantooruren, op aangepaste tijden of 24/7.

Meer weten over de mogelijkheden?

Hans Nolen

Directeur +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail