Diensten

Systeem integratie

Wij zorgen dat alle apparatuur, software en bedrijfssystemen naadloos op elkaar aansluiten.

Een naadloze integratie van uw apparatuur

Het integreren van hardware met uw applicaties en bedrijfssystemen is onze expertise. Met ruim 20 jaar ervaring als logistieke system integrator, weten wij precies hoe we u volledig ontzorgen.  Wij zorgen ervoor dat alle systemen, apparaten en software naadloos op elkaar aansluiten en dat u hier geen omkijken naar heeft.

Integratie van Mobiele Computers

Indicium draagt zorg voor de integratie van mobiele computers met uw bedrijfssysteem of applicatie, bijvoorbeeld uw WMS. Wij maken het mobiele apparaat volledig gebruiksklaar voor u. Na levering kunt u de hardware direct in gebruik nemen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om de installatie.

Wij maken hierbij gebruik van verschillende integratietools, waaronder:

Enterprise lockscreen
Middels een Enterprise lockscreen kunnen wij uw applicatie afschermen. Gebruikers hebben zo enkel toegang tot specifieke applicaties en geen toegang tot instellingen of andere applicaties.

Industriële browser
Een industriële browser ondersteunt uitgebreide invoermogelijkheden zoals het scannen van barcodes, RFID of voice in uw webapplicatie. Tevens biedt een industriële browser specifieke (instel)mogelijkheden die standaard browsers niet ondersteunen.

Terminal emulatie
Voor het draaien van een Telnet client op een mobiele computer, wordt gebruik gemaakt van Terminal Emulatie software. Terminal Emulatie software is verkrijgbaar voor Windows en Android computers. Voor Android computers bieden we tevens de mogelijkheid om de ouderwetse groen/zwarte schermen om te zetten naar een modern ogende, gebruiksvriendelijke grafische touch-interface.

  • Ervaren integrator
  • Volledige ontzorging
  • Efficiënt
  • Kostenbesparend
  • Eén aanspreekpunt
Integratie Mobiele Computer

Ivanti Velocity

Ivanti Velocity, powered bij Wavelink, is terminal emulatie software voor het draaien van een Telnet client op een device. Ivanti VelocityTE (voor Android) biedt de mogelijkheid om de groen/zwarte schermen om te zetten naar een modern ogende, gebruiksvriendelijke grafische touch-interface.

Integratie Labelprinter

Bartender

Met Bartender van Seagull ontwerpt en print u eenvoudig labels, barcodes, RFID-tags en cards. De Bartender software kan losstaand werken of geïntegreerd worden in praktisch elk ander programma. Wilt u Bartender eerst uitproberen? Klik hier voor een gratis 30-day trial.

Al uw hardware direct gebruiksklaar

Custom middleware

Wanneer uw bestaande bedrijfssysteem geen mogelijkheid biedt om als (web)applicatie op een mobiele computer te draaien, kunnen onze ervaren software- ontwikkelaars de gewenste middleware voor u ontwikkelen. Lees hierover meer op de pagina softwareontwikkeling.

Integratie van Labelprinters

Indicium integreert labelprinters met vele achterliggende bedrijfssystemen. Hiervoor maken wij veelal gebruik van de volgende labeldesign- en integratiesoftware:

  • Zebra designer
  • Bartender
  • Nicelabel

Meer weten over de mogelijkheden?

Dennis Wols

Systems Engineer +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail