Technologieën

Vaste Netwerken (LAN)

Het fundament van uw bedrijfsnetwerk, wij richten het efficiënt en veilig voor u in.

Het fundament van uw bedrijfsnetwerk

Een stabiel en veilig netwerk is tegenwoordig onmisbaar in elke organisatie. Door het toenemende gebruik van beveiligingscamera’s, telefoons, access points en werkstations, worden er steeds hogere eisen aan het netwerk gesteld.

Als ervaren netwerkleverancier kan Indicium u helpen met deze uitdaging. Met ruim 20 jaar ervaring beschikken wij over de know-how om een efficiënt, veilig en schaalbaar netwerk te creëren dat voldoet aan de hedendaagse eisen.

Switching

LAN switches koppelen netwerkapparaten aan elkaar en handelen de verkeersstromen binnen het netwerk af. Hedendaagse ontwikkelingen als BYOD en Wi-Fi 6 vragen een steeds hogere bandbreedte. De switches die wij leveren geven controle over alle verkeersstromen en de toegang tot het netwerk.

Wanneer u gebruik maakt van oudere switches kan het voorkomen dat u tegen beperkingen aanloopt. Indicium denkt graag met u mee over de toekomstbestendigheid van uw netwerk en kan u hierin adviseren.

Routing

Routers verbinden verschillende netwerken met elkaar. Zo fungeert een router bijvoorbeeld als brug tussen uw bedrijfsnetwerk en het internet. Ze analyseren de gegevens die via het netwerk worden verzonden en beschermen uw netwerk voor risico’s van buitenaf.
Indicium levert routers met verschillende functionaliteiten zoals VPN en Firewall. Welke router geschikt is voor uw organisatie hangt af van uw wensen en eisen.

Onafhankelijk advies

Indicium is een onafhankelijke leverancier en heeft ruime ervaring met verschillende merken waaronder Cisco, Meraki, Extreme Networks (vh. Zebra, Motorola en Aerohive). Wanneer u op zoek bent naar een professioneel bedrijfsnetwerk, bespreken wij de verschillende mogelijkheden met u en geven een passend advies.

Netwerkdesign

Op basis van uw wensen en eisen maken onze engineers een ontwerp voor het vaste netwerk. Het High Level Design geeft in een diagram de structuur van het netwerk weer. In het Low Level Design dat volgt worden de componenten gedetailleerd uitgewerkt. Meer informatie over netwerkdesign leest u hier.

  • Gecertificeerde engineers
  • Advies op maat
  • Veilig en stabiel LAN
  • Centraal management & beheer
  • Flexibele, schaalbare oplossingen
LAN

Switches

Indicium levert een breed assortiment aan switches van de toonaangevende fabrikanten Cisco, Meraki en Extreme Networks. De switches die wij leveren ondersteunen de laatste standaarden en functies zoals Multi Gigabit Ethernet. Afhankelijk van uw behoefte adviseren wij het type switch, het aantal poorten en PoE of non-PoE.

LAN

Routers

Indicium levert een breed assortiment aan routers van de toonaangevende fabrikanten Cisco, Meraki en Extreme Networks. De routers die wij leveren ondersteunen verschillende functionaliteiten waaronder VPN en Firewall. Afhankelijk van uw eisen en wensen adviseren wij een passende router die past in uw bedrijfsnetwerk.

Uw netwerk up & running, 24/7

Beheer

Het beheren van complexe ICT-infrastructuren is een verantwoordelijke taak. Het kan voorkomen dat uw eigen netwerkbeheerders tegen problemen aanlopen en niet over de benodigde kennis of ervaring beschikken om deze te verhelpen. In dat geval kan Indicium ondersteuning bieden in de vorm van derdelijns support. Wij beheren dan samen met uw eigen IT medewerkers uw infrastructuur. De contracten die wij aanbieden zijn tijdens kantooruren, op aangepaste tijden of 24/7.

Support

Uiteraard kunt u ook zonder onderhoudscontract gebruik maken van onze diensten. Storingen kunt u via onderstaande button melden aan onze helpdesk.
Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen door één van onze engineers.

STORING MELDEN

Gebruikte hardware

Meer producten

Meer weten over de mogelijkheden?

Kees Brouwer

Systems Engineer +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail