Technologieën

Labelprinters

Indicium beschikt over een groot aanbod aan labelprinters en labels, waarmee u uw producten zelf van een etiket met barcode kunt voorzien.

Etiketten met barcode printen

Het scannen van een product begint bij een barcode. Zonder deze unieke code kan een product niet worden geregistreerd. Om uw producten zelf te kunnen voorzien van een etiket met barcode, heeft u een labelprinter en labels nodig.

Labelprinters

Indicium levert een breed aanbod aan labelprinters. Voor elke toepassing en omgeving kunnen wij een passende oplossing bieden. Wij zijn merkonafhankelijk en bieden industriele labelprinters, desktop labelprinters en mobiele labelprinters van verschillende fabrikanten. Enkele merken waar wij mee samenwerken zijn Zebra Technologies, Honeywell, Sato, Epson en Toshiba.

Of het nu gaat om het dagelijks printen van grote aantallen SSCC (GS1) labels, slechts enkele verzendlabels of het printen van polsbandjes voor patienten in ziekenhuizen, voor elk printing vraagstuk bieden wij een passende oplossing. Onze accountmanagers geven u graag een vrijblijvend advies.

Printeronderhoud

Ook voor onderhoud aan uw labelprinter kunt u bij Indicium terecht. Onze ervaren monteurs kunnen storingen aan uw labelprinter verhelpen of jaarlijks preventief onderhoud uitvoeren ter voorkoming van storingen. Hierbij lopen wij de labelprinter zorgvuldig na, maken wij de labelprinter goed schoon en controleren wij de printkop en andere onderdelen op slijtage. Indien nodig vervangen wij de versleten onderdelen. Preventief onderhoud kan de levensduur van uw labelprinter aanzienlijk verhogen.

Software

Het ontwerpen van de labels, data importeren vanuit een database en het aansturen van de labelprinter doet u met label-software. Wij bieden diverse softwarepakketten aan, waaronder Zebra Designer, Bartender en NiceLabel.

Download hier een gratis trial van de Bartender software.

DOWNLOAD NU
  • Hoge kwaliteit hardware
  • Advies en oplossing op maat
  • Integratie met uw systeem
  • Preventief onderhoud
  • Gecertificeerde reparateurs
Labelprinters

Industriële labelprinters

Met een industriële labelprinter kunt u moeiteloos grote aantallen labels printen in zware omgevingen. De industriele labelprinters zijn robuust en de onderdelen zijn deels of helemaal van metaal, zodat slijtage minder snel plaatsvindt. Ook passen er grote rollen labels in, een rol hoeft dus minder vaak gewisseld te worden dan bij een desktop labelprinter.

Labelprinters

Desktop labelprinters

Desktop labelprinters zijn gebruiksvriendelijke en compacte labelprinters voor gebruik in minder zware omgevingen. Het compacte formaat maakt deze printers zeer geschikt om op een bureau, inpaktafel of balie te plaatsen. Desktop labelprinters zijn ideaal voor het printen van uw dagelijkse productetiketten of verzendlabels.

Labelprinters

Mobiele labelprinters

Wanneer u de flexibiliteit wilt hebben om op elke gewenste plek een label te printen, is een mobiele printer de oplossing. Indicium beschikt over een ruim aanbod aan robuuste mobiele labelprinters. Deze labelprinters worden draadloos gekoppeld via WLAN of Bluetooth. De printer is gemakkelijk mee te dragen of op een heftruck te monteren.

cardprinters

PVC kaartprinters

Naast labelprinters biedt Indicium tevens oplossingen voor het printen van PVC kaarten. Met onze cardprinters kunt u zelf loyalty cards, medewerkerspassen, badges en lidmaatschapskaarten printen. De kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, met of zonder NFC chip en magnetische strip. Daarnaast leveren we ‘Food Safe’ cards, welke aan alle veiligheidseisen en normen voldoen om als prijskaarten te worden gebruikt in de horeca.

Vertel ons uw uitdaging en wij helpen de juiste printoplossing te vinden

Labelprinter Management

Het beheren van labelprinters kan een tijdrovende taak zijn. Zeker wanneer het om grote aantallen labelprinters gaat of als deze over meerdere vestigingen verspreid zijn, waar ook ter wereld.

Een Printer Management tool biedt u de mogelijkheid om al uw labelprinters eenvoudig op afstand te beheren. Zo kunt u problemen identificeren en verhelpen, updates uitrollen, instellingen wijzigen en gebruikersrechten aanpassen.

Labels & supplies

Naast de hardware is Indicium tevens specialist op het gebied van labels & supplies. Wij weten dat het selecteren van een label een grote uitdaging kan zijn en kunnen u bij ieder vraagstuk helpen.

In samenwerking met verschillende fabrikanten kunnen wij voor elke toepassing een geschikt label leveren. Of het nu gaat om verzendlabels, productlabels, kistkaarten of locatielabels. Kijk voor meer informatie op onze Labels & Supplies pagina.

Labelprinters

Hiernaast een greep uit ons aanbod aan labelprinters

Meer producten

Meer weten over de mogelijkheden?

Sanne Koppenaal

Inside Sales +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail