Technologieën

Mobiele computers

Indicium levert robuuste mobiele computers voor het automatiseren van logistieke processen. Hiermee kan flexibel draadloos worden gewerkt, wat wel zo efficiënt is.

Wat zijn mobiele computers?

Voor het automatiseren van logistieke processen wordt veelal gebruik gemaakt van mobiele computers.  Dankzij deze mobiele computers kan er flexibel gewerkt worden, wat leidt tot een hogere productiviteit en een reductie van fouten.

De hardware

Indicium levert robuuste hardware welke geschikt is voor gebruik in o.a. retail, magazijnen en productie-omgevingen.  Onze adviseurs kijken samen met u welk apparaat het meest geschikt is voor uw toepassing. Zo leveren wij onder andere handterminals, polsterminals en heftruckterminals.

Indicium is een merkonafhankelijke leverancier van mobiele computers. Wij werken nauw samen met diverse toonaangevende fabrikanten. Zo is Indicium onder andere een volwaardig business partner van Honeywell, Zebra Technologies, Datalogic, Advantech-DLoG, Panasonic en Unitech.

Configuratie en integratie

Onze engineers hebben uitgebreide kennis en ervaring in het configureren van de apparatuur en de integratie met verschillende achterliggende systemen.

Wanneer u apparatuur aanschaft bij Indicium, kunnen wij de configuratie en integratie voor u verzorgen. De apparatuur wordt dan gebruiksklaar geleverd en is direct in te zetten, zonder dat u zich nog druk hoeft te maken om de installatie.

Beheer

Voor het beheren van de mobiele apparatuur adviseren wij Mobile Device Management software. In combinatie met Android devices wordt veelal gebruik gemaakt van SOTI MobiControl. Hiermee kan de installed base eenvoudig vanuit één portaal worden beheerd. Dit kan vanuit de cloud, lokaal of hosted door Indicium.

 • Meer flexibiliteit
 • Hogere productiviteit
 • Reductie van fouten
 • Kostenbesparend
Mobiele computers

Handterminals

Handterminals zijn mobiele computers, veelal PDA vormig of met zogenaamde ‘pistol grip’, die u met één hand kunt bedienen. Deze mobiele computers draaien op het Windows Mobile, Windows CE of Android platform. Met de professionele ingebouwde barcodescanner scant u data die direct in uw (web)applicatie wordt verwerkt. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden waaronder 4G optie of speciale freezer modellen voor koel- en vrieshuizen.

Mobiele computers

Polsterminals

Polsterminals zijn mobiele computers die op de pols worden gedragen en worden ook daarom wel wearables genoemd. Aan de polsterminal kan (bekabeld of via Bluetooth) een externe barcodescanner worden gekoppeld, zoals een ringscanner of de ProGlove. Het voordeel van een wearable is dat de medewerker zijn of haar handen vrij heeft voor andere werkzaamheden. Met name bij het picken van orders kan dit erg prettig werken.

Mobiele computers

Heftruckterminals

Heftruckterminals, ook wel Vehicle Mount Computers genoemd, zijn robuuste computers die worden gemonteerd in een heftruck. De taken voor de heftruckchauffeur worden op de heftruckterminal weergegeven en alle handelingen kunnen direct worden geregistreerd. Heftruckterminals zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, voor binnen en buiten, in vrieshuizen en met verschillende besturingssystemen.

Mobiele computers

Enterprise Tablets

Voor sommige processen is een groot scherm gewenst. Bijvoorbeeld wanneer er weinig wordt gescand en veel data handmatig op het apparaat wordt ingevoerd. Een robuuste enterprise tablet biedt dan de uitkomst. Dankzij de vele accessoires zijn tablets tegenwoordig  eenvoudig op een heftruck of als PC te gebruiken. Wij leveren tablets met diverse besturingssystemen (Android, Windows), met 4G optie of een ingebouwde barcodescanner.

Contracten met uitgebreide dekking voor zekerheid en continuïteit

Onderhoud

Hoewel de hardware die wij aanbieden robuust en van hoge kwaliteit is, raden wij onze klanten altijd onderhoudscontracten aan. De onderhoudscontracten die wij aanbieden hebben een uitgebreide dekking inclusief Comprehensive Coverage (schade). Zo worden alle defecten kosteloos gerepareerd en komt u als klant nooit voor onverwachte reparatiekosten te staan. Na een reparatie zorgen wij ervoor dat het apparaat weer wordt voorzien van de juiste instellingen en image, zo krijgt u het apparaat direct gebruiksklaar retour en heeft u hier geen omkijken naar.

Het onderhoudscontract

 • Reparatie/vervangservice bij schade
 • 3-jarige dekking, met mogelijkheid om te verlengen
 • 8×5 technische support
 • Reparatie in 7 dagen (ex. verzending)
 • Staging & commissioning na reparatie
 • Software updates
 • Reparatie rapport

Mobiele Computers

Hiernaast een greep uit ons aanbod aan mobiele computers

Meer producten

Meer weten over de mogelijkheden?

Sanne Koppenaal

Inside Sales +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail