Technologieën

Voice Picking

Orderpickprocessen efficiënter en veiliger inrichten?
Dat kan door middel van Voice Picking, het spraakgestuurd picken van orders.

Spraakgestuurd orderpicken

Orders picken in een magazijn en deze vervolgens afvinken op een bestellijst behoort tot het verleden. Tegenwoordig zijn er talloze oplossingen om deze handelingen te automatiseren, zodat alle papieren e.d. niet meer nodig zijn.

Voice Picking

Een veilige en efficiënte oplossing is Voice Picking, waarbij de medewerker spraakgestuurd via een headset instructies krijgt en deze vervolgens bevestigt via de microfoon. Zo heeft de medewerker de handen vrij en is het niet meer nodig om op het scherm van een handterminal te kijken. De focus gaat volledig naar het picken van de juiste producten, wat bijdraagt aan een reductie van fouten en een hogere productiviteit van uw medewerkers.

Software

Voor Voice Picking oplossingen maken wij veelal gebruik van Ivanti Speakeasy, powered by Wavelink. Deze software is compatibel met uw huidige WMS, ERP of mobiele applicatie, ongeacht of deze character based is of dat dit een webapplicatie betreft. De Ivanti Speakeasy software is beschikbaar voor vrijwel alle mobiele apparaten van de bekende fabrikanten.

Integratie

Indicium kan u helpen een efficiënte voice-oplossing te implementeren in uw bedrijf, die voldoet aan uw wensen en behoeften. Onze ervaring is dat spraakgestuurd orderpicken snel wordt geaccepteerd en weinig training behoeft, ideaal wanneer u veel met flexibele krachten werkt.

  • Handsfree bediening
  • Hogere productiviteit
  • Toename concentratie
  • Reductie van fouten
  • Eenvoudig te integreren
Voice Picking

Mobiele computer

Afhankelijk van de toepassing adviseren we voor spraakgestuurde oplossingen een handheld computer of een wearable computer. De headsets kunnen bekabeld of via Bluetooth aan de mobiele computer worden gekoppeld.

Voice Picking

Headset

Voor spraakgestuurde oplossingen leveren wij industriële headsets die speciaal ontworpen zijn voor gebruik in magazijnen, fabrieken en op buitenterreinen. De headsets zijn robuust, maar lichtgewicht en comfortabel om de hele dag te dragen.

Combineer voice
met andere
technologieën

Multimodale oplossing

Ivanti Speakeasy biedt een multimodale oplossing. Dat wil zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van de spraaktechnologie wanneer dat zinvol is. Waar nodig kan de technologie eenvoudig worden gecombineerd met andere technologieën, zoals het scannen van barcodes of handmatige invoer via het toetsenbord.

Advies

Onze ervaren accountmanagers kunnen u een passend advies geven over onze spraakgestuurde oplossingen. Indicium is merkonafhankelijk en werkt samen met toonaangevende fabrikanten als Zebra Technologies, Honeywell en Datalogic.

Meer weten over de mogelijkheden?

Hans Nolen

Directeur +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail