Technologieën

Barcodescanners

De barcode is tegenwoordig niet meer weg te denken. Logisch, want het gebruik hiervan heeft vele voordelen. Zo zijn producten eenvoudig te registreren en te traceren.

Waarom barcode scanning?

Barcodes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. In de logistieke branche wordt er veel gebruik gemaakt van deze manier van registreren, maar ook in andere sectoren is de barcode steeds vaker terug te vinden.

Dit is eenvoudig te verklaren door de vele voordelen die het gebruik van een barcode met zich meebrengt. Logistieke handelingen zijn op deze manier eenvoudig te registreren, producten gemakkelijk te traceren, men kan efficienter werken en er worden minder fouten gemaakt.

Barcodescanners

Indicium beschikt over een groot aanbod aan barcodescanners. Voor elke toepassing en voor elke branche kunnen wij een geschikte scanner leveren.

Naast mobiele computers met een geïntegreerde barcodescanner leveren wij ook eenvoudige barcodescanners zonder rekenkracht. Deze kunnen bekabeld of via Bluetooth worden gekoppeld aan een mobiele of vaste computer. Voorbeelden hiervan zijn handscanners en ringscanners, maar ook fixed mount scanners voor een kassa systeem.

  • Eenvoudige registratie
  • Traceerbaarheid
  • Reductie van fouten
  • Hogere productiviteit
Barcodescanners

Handscanners

Indicium beschikt over een ruim assortiment aan barcodescanners van verschillende merken, waaronder ‘general purpose’ handscanners. Deze compacte handscanners zijn eenvoudig in gebruik en kunnen worden ingezet voor de meest uiteenlopende toepassingen in verschillende branches. De ‘general purpose’ barcodescanners zijn verkrijgbaar met een 1D- en/of 2D-scanengine en kunnen bekabeld of draadloos via Bluetooth worden gekoppeld aan een computer.

Barcodescanners

Robuuste Scanners

In zwaardere omgevingen, zoals warehouses en productieomgevingen, is robuuste apparatuur gewenst. Voor deze omgevingen leveren we barcodescanners met een stevige behuizing, die bestand zijn tegen een flinke stoot of val. De robuuste scanners zijn verkrijgbaar met verschillende scanengines, voor het scannen op zowel korte als lange afstand. Daarnaast zijn de robuuste scanners verkrijgbaar in een bekabelde of in een draadloze Bluetooth uitvoering.

Barcodescanners

Wearable Scanners

Een alternatief op de traditionele barcodescanner is een wearable. De scanner wordt in dat geval gedragen op de hand, zoals een ringscanner. De medewerker heeft dan de handen vrij voor andere werkzaamheden, wat efficient en tijdbesparend kan zijn.

Nieuw zijn de scanhandschoenen van ProGlove, waarbij de scanner niet op de vinger, maar op de rug van de hand wordt gedragen. De ProGlove is verkrijgbaar met of zonder een display en ook qua accessoires is er veel keuze.

Wij geven u graag een eerlijk en passend advies

Advies

Onze ervaren accountmanagers kunnen u een passend advies geven over welke scanner het meest geschikt is voor uw toepassing en het best in uw omgeving past.

Indicium is merkonafhankelijk en werkt samen met diverse toonaangevende fabrikanten. Zo zijn wij volwaardig business partner van Zebra Technologies, Honeywell, Datalogic, ProGlove en Unitech.

Nog geen barcode op uw product?

Indicium levert tevens labelprinters, labels en supplies waarmee u uw producten zelf van een barcode kunt voorzien.

Meer over Labelprinters & supplies

Barcodescanners

Hiernaast een greep uit ons aanbod aan barcodescanners

Meer producten

Meer weten over de mogelijkheden?

Sanne Koppenaal

Inside Sales +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail