Diensten

Verhuur

Heeft u tijdelijk extra handterminals nodig?
Vraag nu een offerte aan.

Vraag offerte aan

Tijdelijk extra apparatuur huren

Heeft u een tijdelijke piekperiode in uw magazijn? Of heeft u extra handterminals nodig, maar geen ruimte om een grote investering te doen? Dan is huren bij Indicium dé oplossing.

Huren bij Indicium

Indicium beschikt over een breed aanbod aan mobiele computers, barcodescanners en labelprinters beschikbaar voor verhuur. Ook een tijdelijke infrastructuur, bijvoorbeeld voor een evenement waar u Wi-Fi dekking nodig heeft, kunnen wij voor u realiseren.

De apparatuur wordt door ons volledig gebruiksklaar gemaakt met de juiste instellingen en applicaties, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Huurtermijn

Wij verhuren de apparatuur per week, per maand of een vooraf besproken termijn. Heeft u de apparatuur toch langer nodig? Dan kunt u de huurperiode probleemloos verlengen, net zo lang als u de apparatuur nodig heeft.

Beschikbare apparatuur

Een greep uit ons verhuurassortiment:
Zebra TC8000
Zebra TC56/TC57
Zebra MC9200
Zebra XSlate L10
Zebra ZD500

Staat uw apparaat er niet tussen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

  • Geen hoge investeringskosten
  • Flexibiliteit
  • Tijdelijke oplossing
  • Snel geregeld
  • Volledige ontzorging
Verhuur

Robuuste handterminals

Voor de zwaardere omgevingen, zoals warehouses en productieomgevingen, bieden wij in ons verhuurassortiment extra robuuste handterminals aan. Zo kunt u in onze verhuurpool onder andere de Zebra MC9200 met Windows Mobile en de Zebra TC8000 met Android vinden.

Verhuur

Handterminals met 4G

In onze verhuurpool hebben wij de beschikking over een groot aantal Zebra TC56 en TC57 PDA’s met Android. Door de 4G optie zijn deze handterminals uitermate geschikt voor toepassingen buiten de 4 muren. Denk bijvoorbeeld aan bezorgers of voor de toegangscontrole op evenementen.

Verhuur

Labelprinters

Naast handterminals kunt u ook bij Indicium terecht voor het huren van een labelprinter. In onze verhuurpool hebben wij de beschikking over zowel industriële als desktop labelprinters, bijvoorbeeld voor op evenementen of in warehouses. Indicium kan u een passend advies geven over welke labelprinter en supplies geschikt zijn voor uw toepassing en omgeving.

Oplossingen voor evenementen

Naast de genoemde hardware hierboven, biedt Indicium ook software aan voor de evenementenbranche. Zo bieden wij een totaaloplossing voor het scannen van tickets en voor het printen van badges.

TicketControl

TicketControl is een systeem waarbij tickets online en realtime kunnen worden gecontroleerd op de locatie van het evenement. Zo kan er geen misbruik worden gemaakt van valse of dubbele tickets. TicketControl is geschikt voor evenementen van 500 – 100.000 bezoekers en is te koppelen aan elk e-ticket verkoopsysteem.

CoronaCheck app

De Nederlandse overheid verplicht het scannen van test- en vaccinatiebewijzen voor toegang tot evenementen en activiteiten. Organisatoren hebben hierdoor een extra uitdaging tijdens de toegangscontrole. Met de huurscanners van Indicium heeft u een flexibele en efficiente oplossing voor het scannen van Coronatoegangsbewijzen en eventuele tickets. Onze huurscanners zijn compatible met de CoronaCheck App van de overheid en beschikken over een professionele barcodescanner, waarmee u de QR code eenvoudig vanaf een mobiele telefoon kunt scannen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Sanne Koppenaal

Inside Sales +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail