Blog & Nieuws overzicht Blog

ICT & Logistiek 2022

Jody van Velthoven
Jody van Velthoven Inside Sales & Marketing

ICT & Logistiek, hét platform voor ICT toepassingen en diensten in de logistieke keten, is op 8, 9 en 10 november 2022 te vinden in Jaarbeurs. U kunt Indicium bezoeken op stand C022 in Hal 1, waar wij gezamenlijk met WMS leverancier WICS te vinden zijn.

Sustainable Future

Als gevolg van de COVID-19 pandemie en de onrust in Oekraine staat de supply chain flink onder druk. Leveringsproblemen, vertragingen, personeelstekorten en de economische effecten zijn het onderwerp van de dag. Deze complexe, onzekere en snel veranderende situatie vraagt om veel veerkracht. Voor veel bedrijven staat de inrichting van de supply chain hoog op de agenda. Hoe houden we de supply chain toekomstbestendig? Welke innovatieve ICT oplossingen kunnen hieraan bijdragen? Met het thema ‘Sustainable Future’ speelt ICT & Logistiek dit jaar in op dit onderwerp.

Er zijn dit jaar maar liefst 5 theaters waar u verschillende informatieve kennissessies kunt volgen over hot topics als duurzaamheid, logistieke tech trends, warehouse management en supply chain management. Bekijk hier het volledige programmaoverzicht.

Voor wie?

ICT & Logistiek is gericht op logistiek- en IT-professionals die werkzaam zijn in de supply chain en op zoek zijn naar oplossingen, toepassingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken.

Gratis toegangskaarten

Via Indicium kunt u ICT & Logistiek en Logistica Next kosteloos bezoeken. Klik op onderstaande button om uw gratis toegangskaarten aan te vragen.

NU REGISTREREN

Meer weten over onze beursdeelname?

Jody van Velthoven

Inside Sales & Marketing +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail

Nieuws & Blogs