Blog & Nieuws overzicht Blog

ICT & Logistiek 2023

Jody van Velthoven
Jody van Velthoven Inside Sales & Marketing

Hoe houden we onze logistieke operaties draaiende? Niet alleen nu, maar ook in de toekomst?

Dit vraagstuk houdt menig organisatie bezig. Met het thema ‘Fit for the Future’ speelt vakbeurs ICT & Logistiek in op dit veelbesproken onderwerp. Breng op 8 of 9 november een bezoek aan ICT & Logistiek in Jaarbeurs Utrecht en leg uw uitdagingen voor aan ons team. Wij denken graag mee hoe u uw logistieke processen future-proof maakt.

Indicium is te bezoeken op stand A024 in Hal 3, waar wij gezamenlijk met WMS leverancier WICS staan.

ICT & Logistiek 2023

Missie

In transport en logistiek hebben we één missie: de juiste goederen op het juiste moment naar de juiste plek brengen. Dat is lastiger dan ooit tevoren. De juiste goederen zijn niet altijd meer beschikbaar, de klant wil ze het liefst vandaag nog hebben en dit moet snel en efficiënt gebeuren zonder hinder en uitstoot. En alsof onze missie nog niet lastig genoeg is, is het voor de uitvoering ervan steeds lastiger om mensen te vinden.

Hoe vervullen we deze missie?

De vakbeurs ICT&Logistiek laat zien hoe we onze missie kunnen blijven vervullen. Door automatisering en robotisering kunnen we met minder mensen in minder tijd steeds meer werk verzetten. Door digitalisering kunnen we sneller reageren op verstoringen en leverproblemen voorkomen. Door datagedreven logistiek kunnen we de operatie verduurzamen en de uitstoot reduceren. Door ketensamenwerking kunnen we onze klanten beter bedienen en tegelijkertijd besparen op kosten.

Fit for the future

Hoe de toekomst in transport en logistiek eruitziet, kan gezien de huidige geopolitieke, economische en technologische ontwikkelingen niemand voorspellen. Het enige wat we kunnen doen, is onze operaties weerbaarder, wendbaarder en efficiënter maken. Kortom: fit for the future. Op ICT&Logistiek vind je de inspiratie en informatie die je helpt in je oriëntatie en zoektocht naar concrete oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen.

De subthema’s dit jaar zijn:
– Automatisering
– Datagedreven logistiek
– Digitalisering
– Duurzaamheid
– Ketensamenwerking
– Robotisering

Voor wie?

ICT & Logistiek is gericht op logistiek- en IT-professionals die werkzaam zijn in de supply chain en op zoek zijn naar oplossingen, toepassingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken.

Gratis toegangskaarten

Via Indicium kunt u ICT & Logistiek en Logistica Next kosteloos bezoeken. Klik op onderstaande button om uw gratis toegangskaarten aan te vragen.

NU REGISTREREN

Meer weten over onze beursdeelname?

Jody van Velthoven

Inside Sales & Marketing +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail

Nieuws & Blogs