Blog & Nieuws overzicht Blog

Zebra’s Fixed Industrial Scanning en Machine Vision oplossingen

Jody van Velthoven
Jody van Velthoven Inside Sales & Marketing

Zebra Technologies, marktleider op het gebied van mobiele computers, scanners en labelprinters, betreed nu ook de FIS- en MV-markt. Met de introductie van de Fixed Industrial Scanners en Machine Vision Systems, speelt Zebra in op de groeiende behoefte aan snelheid, eenvoud, productiviteit en efficiëntie bij bedrijven.

Deze nieuwe oplossingen bieden track-en-trace-mogelijkheden en kwaliteitsinspectie van lopende productie mogelijk maken. Vaste industriële scanners en slimme MV-camera’s kunnen productielijnen en productverplaatsingsprocessen inspecteren, waardoor de kwaliteit in productie-, magazijn– en logistieke omgevingen wordt verbeterd.

Track & trace met precisie

Met de Fixed Industrial Scanners van Zebra kunt u producten traceren in verschillende fasen van de productie. De scanners zijn geschikt voor het decoderen van (snel bewegende) labels met barcodes, DPM (direct part marking) of OCR (optical character recognition).

Nauwkeurige geautomatiseerde inspectie

Automatiseer en verbeter de kwaliteitsinspectie met Machine Vision Systemen van Zebra. De slimme camera’s zijn in staat om met precisie afwijkingen te detecteren in uw productieproces. Meten, tellen, controleren op (ontbrekende) componenten, gebreken in vormen en kleuren en vulniveau’s checken behoren tot de mogelijkheden van de Machine Vision Systemen.

Eenvoudig beheer met Zebra Aurora

De Machine Vision systemen en Fixed Industrial Scanners zijn eenvoudig te beheren middels Zebra Aurora. Het instellen, implementeren en uit laten voeren van de scanners wordt een eenvoudige taak het deze management software.

Meer informatie over deze oplossingen?

Sanne Koppenaal

Inside Sales +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail

Nieuws & Blogs