Blog & Nieuws overzicht Blog

Beperk downtime van mobiele devices met XSight van SOTI

Wesley van de Merwe
Wesley van de Merwe Systems Engineer

SOTI introduceert SOTI XSight. Met deze nieuwe tool beperkt u downtime van devices tot een minimum. Wanneer apparaten in het veld uitvallen, zorgt SOTI XSight ervoor dat ze snel en bij de eerste oproep weer aan de slag kunnen. SOTI XSight is een krachtige aanvulling op SOTI MobiControl.

SOTI XSight is beschikbaar als een on-premise of cloudoplossing en breidt uw Enterprise Mobility Management (EMM) uit om diepere inzichten en meer controle over uw apparaten in het veld te krijgen. SOTI XSight integreert met SOTI MobiControl en maakt een snelle oplossing voor problemen met apps en mobiele apparatuur mogelijk. Door gebruik te maken van geavanceerde diagnostiek en analyses, kunnen IT-beheerders de prestaties verbeteren en de bedrijfskosten van bedrijfskritische mobiele activiteiten verlagen.

“Naarmate de hoeveelheid mobiele apparatuur groeit en de complexiteit toeneemt, neemt ook het aantal mobiele problemen toe die van invloed zijn op de prestaties van werknemers, de productiviteit en de klanttevredenheid. Organisaties kunnen apparaten op afstand niet zien of fysiek vasthouden om te weten te komen wat de problemen zijn. Ze begrijpen daardoor niet volledig wat de oorzaak is van de downtime “, zegt Carl Rodrigues, President en CEO van SOTI. “We hebben SOTI XSight gecreëerd om deze kloof te dichten. Door geavanceerde diagnostische mogelijkheden te combineren met krachtige analytische inzichten om antwoord te geven op de vraag ‘waarom’ er een probleem is en ‘hoe’ we het kunnen oplossen. Succesvolle bedrijven hebben apparaten en apps nodig die gewoon werken.”

De belangrijkste functies van SOTI XSight

• Operationele intelligence: Downtime tot een minimum beperken en het bedrijf soepel laten draaien

• Geavanceerde diagnostiek: Een uitgebreide reeks hulpmiddelen voor probleemoplossing om de downtime van apparaten tot een minimum te beperken

• Geautomatiseerde monitoring: Problemen onderkennen voordat ze zich voordoen met proactieve meldingen

• Incidentbeheer: Realtime inzicht in problemen

Meer weten over SOTI XSight?

Wesley van de Merwe

Systems Engineer +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail

Nieuws & Blogs