Blog & Nieuws overzicht Blog

De nieuwe warehouse trolleys van QBIC solutions

Jody van Velthoven
Jody van Velthoven Inside Sales & Marketing

Een mobiel werkstation is onmisbaar geworden in de distributie en in logistieke bedrijven. De Qbic Magazijn Trolley is een verlengstuk van de medewerkers op de werkvloer en helpt de efficiënty te vergroten. Of het nu gaat om orderpicken, in- en uitslag van goederen, kwaliteitscontrole of voorraad tellingen.

De nieuwe QBIC trolley

De tweede generatie van de QBIC Warehousetrolley is speciaal ontwikkeld om nog flexibeler te kunnen werken. Door het nieuwe ontwerp is deze trolley modulair op te bouwen naar de wens van de klant.

De trolley is eenvoudig uit te breiden met praktische accessoires om meer tijdwinst te realiseren in het warehouse. Denk hierbij aan extra werkbladen, een printerlade voor het eenvoudig wisselen van printrollen en een lade onder het werkblad voor bijvoorbeeld tape en pennen.

Standaard is de trolley uitgerust met 160mm zwenk- en bokwielen waardoor de trolley stabieler is op oneffen ondergronden en wendbaar is.

  • 2 x 230V aansluiting IP54
  • Afmetingen (lxbxh) 525x556x1140mm
  • Afmeting werkblad 520x556mm
  • Afmeting onderblad 518x556mm
  • Wielen 160mm
  • Kleur RAL7046 (vanaf 5 stuks gratis in uw eigen huisstijl kleur)

De verschillende series

De nieuwe QBIC trolley is verkrijgbaar in verschillende series, afhankelijk van uw gebruik.

Basis serie
De Basis serie van de QBIC Trolley is geschikt voor licht gebruik of incidentele werkzaamheden zoals voorraadtellingen, kwaliteitscontrole.

Longlife serie
De LongLife serie van de QBIC Trolley kenmerkt zich door de duurzame apparatuur en heeft hierdoor een zeer lange levensduur. Afhankelijk van de configuratie kan deze ook voor meerdere shifts per dag ingezet worden.

Polymath
De Polymath serie van de QBIC Trolley is voor zwaar en intensief gebruik. Zoals de in- & outbound van de goederenstroom. Standaard wordt deze geleverd met een zware omvormer. Waardoor deze geschikt is voor de meeste A4 printers.

Vragen over de QBIC Trolley?

Sanne Koppenaal

Inside Sales +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail

Nieuws & Blogs